همینک در مجله آنلاین موزیک دان با مطلب” فوت و فن تهیه سالاد سزار خوشمزه ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد اولیه

سینه مرغ/۱۵۰گرم

نان تست سبوس دار/۹۰گرم

کاهو پیچ/۶لیوان

پنیر پارمیزان رنده شده/۹۰گرم

فلفل سیاه به میزان/به میزان دلخواه

روغن زیتون/۲مرباخوری

سس سالاد/۴غذاخوری

سالاد سزار یک سالاد محبوب و خوشمزه است که قدمتش به دوران جنگ جهانی اول یعنی حدودا صد سال پیش برمی‌گردد. سرآشپز سزار “کاردینی” از مهاجران ایتالیایی بود که به آمریکا مهاجرت کرده بود و این سالاد جذاب را برای اولین بار درست کرد و همه‌ی ما را با این اختراع هیجان انگیز خوشحال کرد. کم کم این سالاد در سراسر جهان فراگیر شد و در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین سالادها مخصوصا در ایران است. ویژگی خوشمزه‌ی این سالاد در واقع از سس سالاد سزار است که طعم خاص خودش را دارد. پس برای اینکه یاد بگیرید چطور سالاد سزار درست کنید اجازه بدهید از سس سزار شروع ‌کنیم.

طرز تهیه سس سزار

سیر: ۳ حبه

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

سس خردل: ۲ قاشق چایخوری

سس مایونز:   یک پیمانه

روغن زیتون: نصف پیمانه

پنیر پارمسان: نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

سرکه سفید: یک قاشق چایخوری

تمبر هندی: یک قاشق چایخوری

یک مخلوط کن خانگی بردارید، حبه‌های سیر، سس خردل، نمک و آب لیمو را داخل آن بریزید و با دور متوسط هم بزنید تا یکدست شود. نباید آنقدر هم بزنید که تکه‌های سیر خیلی ریز شوند.

طـرز تـهـیـه

نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید.

در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کار کردن مخلوط کن، به آن روغن زیتون اضافه کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید.

بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شده با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه های نان را قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده خوردن خواهدبود.

فوت و فن خوشمزه شدن

۱. برای طعم دار کردن برش های نان، بهتر است آنها را با کمی سیر تازه سرخ کنید و البته توصیه اکید ما آن است که روغن مصرفی تان روغن زیتون بودار باشد. زمان سرخ کردن هم نباید بیش از ۱ تا ۲ دقیقه طول بکشد.

۲. هرگز در تهیه این سالاد سس مایونز و سایر سس هایی که برای سرو سالادهای مختلف استفاده می شوند، به کار نبرید. سسی که با این سالاد سرو می شود، شبیه به مایونز است اما ترکیب های دیگری دارد و حتما باید با پنیر پارمیزان رنده شده مخلوط شود.

۳. کاهوهایی که برای تهیه این سالاد استفاده می شوند، کاهو پیچ یا کاهوی رسمی خودمان است که البته باید به برش های نسبتا بزرگی برش بخورند. یادتان باشد که کاهو در این سالاد ریز خرد نمی شود.

۴. در ایتالیا اگر سالاد سزار با مرغ سرو شود، فقط مرغ گریل شده در صفحات چدنی، استفاده می شود، یعنی مرغ پخته ریش ریش شده به هیچ وجه در تهیه این سالاد به کار نمی رود. البته می توان مرغ را به این سالاد اضافه نکرد.

۵. هرگز در سالاد سزار خیار و هویج نریزید. اگر در این سالاد برش هایی از این سبزی ها را دیدید، بدانید که تهیه کننده آن از دستور آماده سازی سالاد سزار کلاسیک ایتالیا آگاهی ندارد.

۶. هرگز روی نان های خردشده سس نزنید زیرا این کار باعث نرم شدن برش های نان می شود و تردی خود را از دست می دهند و چندان دلچسب نخواهند بود.

منابع:شبره،سلینو

برچسب ها :

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای موزیک دان محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.